Main » 2015 » September » 17 » Ajatuksena oli 70’s henkeen valokuvausta ja maskeeraamista..
1:30 PM
Ajatuksena oli 70’s henkeen valokuvausta ja maskeeraamista..

Ajatuksena oli 70’s henkeen valokuvausta ja maskeeraamista..

 

Kuvasimme Jennin kanssa pitkästä aikaa ja punaisena lankana kuvauksiimme oli 70-luku ja hipit, mutta saimme kuvattua loppujen lopuksi paljon muutakin. Poimimme kuvauksiin 70-luvun väritystä mm. sinapin keltaista ja viininpunaista ja raikasta valkoista. Hiukset auki valtoimenaan ja sulkia koristeina, muutama hiussuortuva nostettuna ohimoilta pinneillä avartamaan kasvoja. Silmämeikki oli vahvasti rajattu ylä- sekä alarajauksin. Rajaukset päättyivät kissamaisen viistosti. Pohjameikki oli luonnollinen valoin ja varjostuksin. Tein nopeasti moodboardin aiheesta ja siitä mitä ajatuksia itsellä aiheesta nousi. Kuvat moodboardiin on netistä löydettyjä. 

 

Jenni sai töistä lainaksi meille kunnon kalustoa (valoja), jotta saimme sisätiloissakin kuvattua, kun ulkona alkoi hämärtymään. Muuten kaunis ilma suosi meitä, emmekkä tarvinneet kuin kameran mukaan ulkona liikkuessamme. Tukikohtanamme kuvausten aikana toimi Jennin asunto, jossa oli hyvä käydä tekemässä maskeeraukset, tukka sekä vaihtamassa vaatteet.

 

Tässä ensin muutama onnistunut otos alkuperäisestä ajatuksestamme eli 70-luvusta ja hippeydestä. Kuvauspaikkanamme oli Lauttasaaren ympäristö ja Jennin asunto.

 

 

 

 

Sisäkuviin haimme dramaattisempaa otetta maskeerauksen keinoin. Näissä kuvissa mustavalkoisuus toimi paljon paremmin kuin värit.

 

Muutama kuva myös aiheen ohi tuli otettua kun siihen oli mahdollisuuksia.

 

 

Pidimme myös hauskaa ja saimme kuvausrekvisiittaa yllättävistä tilanteista. Pieni varovainen kurkistus päivän tapahtumiin. Loistopäivä!

Saimme myös herrasseuraa kuvauksiimme hetken ajaksi..
 

 

 

 

Valokuvaus: Janna Toivari

MUAH: Janna Toivari & Jenni Alanen

Kuvaussuunnittelu: Janna Toivari & Jenni Alanen

Malli: Jenni Alanen

 

Kuvausvälineistö:

Nikon D3100

Nikon dx af-s nikkor 55-300mm

Nikon dx af-s nikkor 35mm f 1.8 g

Nikon SS-700 salama

60x60 softbox

Valot

Views: 697 | Added by: JannaHeli | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
Info
Lisää
Kuva galleria
Yhteystiedot
Puhelin: E-mail: janu_85@hotmail.com
Janna Toivari
Helsinki
Lappeenranta
Location in google Maps