Main » 2015 » February » 16 » Intiaaninainen ja potretteja
2:03 PM
Intiaaninainen ja potretteja

Intiaaninainen ja potretteja

 

Muutama kuukausi sitten päätimme ystäväni Jennin kanssa järjestää kuvaukset intiaaninaisesta, johon Jenni päätti itse suunnittella intiaanipäähineen. Inspiraatiomme lähteenä toimi alla oleva kuva. (Valitettavasti en tiedä mistä Jenni tämän löysi.) Pääsin itse myös muutaman vuoden tauon jälkeen suunnittelemaan meikkiä sekä toteuttamaan sen.

 

 

Kuvasimme ulkona sekä sisällä. Ulkokuvat kävimme toteuttamassa Lauttasaaren ulkoilualueella rannan tuntumassa. Sää ei suosinut meitä, valitettavasti oli kylmä ja tuulista. Rakensimme studion Jenni pieneen kämppään muutamalla valolla ja salamalla. Alla olevassa kuvassa tarvikkeet ja nurkka huoneistossa jossa kuvasimme. Valot ja salaman toki asettelimme eri tavalla kuin kuvassa. Ei ole helppoa kun ei ole omaa studiota vaan joutuu vaihto-ehtoisesti rakentamaan studion jonnekkin ja lainaamaan kuvaamista varten kalustoa, kuten valot. Mutta onneksi tää toimii näinkin. Myös ystäväni Noora tuli kuvattavaksi ja saimme hänestä muutamat hyvät potretit samalla.

 

 

Sitten vähän tunnelmia kuvauksista. Selkeesti kuvista päätellen meillä oli melkosen hauskaa!!! 

 

 

Jennillä saatto olla hieman vilu..mutta mitäpä sitä ei tekis asian puolesta jota on suunnitellu jo pidempään.. ;) (Kuva kännykällä.)

 

 

Jouduin myös itse muutamaan kuvaan, koska halusin SEULin gaalaan tekemästäni iltapuvusta kuvat, viimeinkin, kuva löytyy galleriasta ja oma design. Kerkesimme myös hieman hullutella ennen kuin salaman akkupatterit sanoivat sopimuksen irti. Loppuun asti täysillä.. :D

 

Tässä muutama lopullinen tuotos hauskasta lauantai päivästämme. Ja lisäähän kuvia löytyy osiosta galleria sekä https://www.flickr.com/photos/jannaheli/ .

 

 

Mallina kuvissa Jenni sekä päähineen design sekä stailaus Jennin suunnittelema. Kuvaus, kuvien muokkaus ja valot sekä maskeeraus ovat omaa käsialaani.

 

Ja muutama potretti Noorasta. 

 

 

Tällaisia päiviä voisi olla enemmänkin.

Views: 876 | Added by: JannaHeli | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
Info
Lisää
Kuva galleria
Yhteystiedot
Puhelin: E-mail: janu_85@hotmail.com
Janna Toivari
Helsinki
Lappeenranta
Location in google Maps