Main » 2016 » March » 24 » Jennin uusi tatska
9:42 PM
Jennin uusi tatska

Jennin uusi tatska

 

Jenni oli vähän käyny iskemässä kuvaa iholle ja halusin päästä kuvaaman malttamattomana Jenniä ja tatskaa. Rakensimme pikku studion uuteen kämppäämme. Meillä on kotona projektoria varten kangas seinässä, mutta fiksuna tyttönä keksin käyttää sitä sisällä kuvatessa taustakankaana, kuten näissäkin kuvissa. (Muussa tapauksessahan kangasta ei meille olisi tullutkaan. :D :D :D Sori Tuomas ;) )

Kuviin oli tavoitteena kuvata high key -tekniikalla eli mahdollisimman voimakkaalla päävalolla, niillä välineillä joita itseltäni löytyi. Valoa saimme tehokkaalla ylimääräisellä valolla, jonka Tuomas oli joskus pelastanut entiseltä työpaikaltaan ja joka melkein lensi roskiin muutossa, onneksi kerkesin pelastamaan sen. Tiedän, että olisin tarvinnut vielä toisen tehokkaan valon, mutta minkäs mahdoin, salama sai riittä toiseksi valonlähteeksi tällä kertaa. Tässä muutama onnistunut kuva Jennistä ja tatskasta. :)

  

 

Kuvaustilanteissa voimakkain valo osoitettiin taustaa kohti vasemmalta ja salama softboxilla mallin eteen viistoosti oikealta ylhäältä. 

 

Valokuvaus: Janna Toivari

MUAH: Jenni / Janna Toivari

Kuvaussuunnittelu: Janna Toivari

Malli: Jenni

 

Kuvausvälineistö:

Nikon D3100

Nikon dx af-s nikkor 55-300mm

Nikon dx af-s nikkor 35mm f 1.8 g

Nikon SS-700 salama

60x60 softbox

Erillinen voimakas valo

Views: 368 | Added by: JannaHeli | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
Info
Lisää
Kuva galleria
Yhteystiedot
Puhelin: E-mail: janu_85@hotmail.com
Janna Toivari
Helsinki
Lappeenranta
Location in google Maps