Main » 2015 » September » 25 » Mallikuvia Koozhenin kanssa
10:48 AM
Mallikuvia Koozhenin kanssa

Mallikuvia Koozhenin kanssa

 

Saatiin Koozhenin kanssa ajatus järjestää mallikuvaukset varsin lyhyellä varoajalla, mutta nopea toiminta toimii toisinaan loistavasti. Ensimmäinen tunti metsästettiin pitkin Helsingin katuja aurinkolaseja. Koozhenilla oli itsellä vahva visuaalinen ajatus siitä millaisia kuvia otettiin ja millä vaatteilla. Itse kuuntelin ”asiakasta” ja heittelin myös omia ajatuksia ja ehdotuksia Koozhenille. Koozhen oli aivan mahtava malli, koska ei juurikaan tarvinnut minkäänlaista kuvausohjausta vaan toimi hyvin oma-alotteisesti kameran edessä.

 

Tämänkin päivän aikana oli kolme eri sessiota kuviin. Muutama vähän klassisempi ja siistimpi kuvaustilanne sekä yksi vähän rennompi. Tässä muutama varsin hyvä otos. Hyviä otoksia oli valtavasti, jopa niin valtavasti, että itsellä ainakin oli valinnan vaikeuksia valita parhaimpia.

 

 

Toista kuvauspaikkaamme etsimme pienen hetken, mutta löytyihän se lopulta. Ympäristö sopi näihin vaatteisiin varsin hyvin. Vaatteiden vaihto onnistui autossa, jolla ajelimme ympäri Helsinkiä kuvauspaikkoja katsastaen.

 

 

 

Viimeiseen kuvaussessioon ajattelimme rennompaa otetta ja sama työpaikka New Yorkerilla toi meille ajatuksen josko jotain saman tyyppistä kuin New Yorkerin mainosmateriaaleissa ja tottakai New Yorkerin vaatteilla. Sekä oli kiva itseni vielä hetki fiilistellä kunnolla jollain New Yorkeri aiheisella ajatuksella, ennen kun siirryn uusin haasteisiin viikon päästä.

 

 

 

Koozhenin lisäksi sain kuvata Koozhenin ystävää, joka aina välillä toimi assarinani. 

  

 

Suuret Kiitokset Koozhenille tästä päivästä.

 

Valokuvaus: Janna Toivari

MUAH: Koozhen Saman / Janna Toivari

Kuvaussuunnittelu: Janna Toivari / Koozhen Saman

Malli: Koozhen Saman

 

Kuvausvälineistö:

Nikon D3100

Nikon dx af-s nikkor 55-300mm

Nikon dx af-s nikkor 35mm f 1.8 g

Nikon SS-700 salama

60x60 softbox

Views: 459 | Added by: JannaHeli | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
Info
Lisää
Kuva galleria
Yhteystiedot
Puhelin: E-mail: janu_85@hotmail.com
Janna Toivari
Helsinki
Lappeenranta
Location in google Maps