Main » 2015 » September » 2 » Minnistä on moneksi.
11:07 AM
Minnistä on moneksi.

 

Minnistä on moneksi.

 

Meillä on ollut Minnin kanssa yli vuoden tauko yhteisistä kuvaushommista työkiireiden takia ja kesälomani aikana meillä oli viimeinkin aikaa toteuttaa ajatuksiamme. Kunnianhimoisesti kuvasimme yhdessä päivässä kolme eri Minnin suunnittelemaa design -mekkoa. Jokainen asu tarvitsi oman arvoisensa meikin, kampauksen, stailauksen ja ympäristön. Päivä oli pitkä, mutta antoisa. Tästä kun vielä saisi itselle oikean työn, sen verran huippu hauska tämäkin kuvauspäivä oli. Kuvausten aikana pidimme kämppääni tukikohtana ja kävimme siellä vaihtamassa vaatteet ja tekemässä uudet meikit ja kampaukset.

 

Meillä on Minnin kanssa pitkä yhteisten projektien historia. Olemme tutustuneet opiskellessamme Kouvolassa samaa alaa ja projektimme ja ystävyytemme ovat saaneet sieltä alkunsa. Meillä on kummallakin kunnianhimoisia ajatuksia,suunnittelmia ja toteutuksia sekä haluamme tehdä asiat kunnolla, eikä puolitiehen jättäen. On kiva tehdä yhteistyötä ihmisen kanssa jolla on hyvin samanlaisia arvoja ja vahva persoonallisuus.

 

Intiaaninainen

 

 

 

 

 

Ensimmäinen mekko oli syksyn tuntua henkivä. Ensimmäinen ajatus mekon nähtyäni oli intiaanihenkisyys. Joten asusteisiin kuului sulkia ja helmiä samoissa sävyissä kuin mekkokin. Kampaukseksi loihdimme ”mohikaanin harjan” naisellisella letillä. Meikki oli mahdollisimman simppeli, muttei täysin luonnollinenkaan. Silmät oli kiva saada näkyviin kuvauksia varten kajaalilla. Kuvausmeikki voi olla aina vähän voimakkaampi kuin mitä se luonnossa on. Kuvausympäristöksi pohdimme maisemaa joka olisi luonnossa tai luontoa tavoitteleva ja löysimme lähiympäristöstä pienen puiston, joka soveltui tarkoituksiimme loistavasti.

 

Asennetta

 

 

 

 

 

Toinen kuvattava mekkomme oli turkoosikuosinen ja eläimellisen villi. Mielestäni tämä mekko kaipasi asennetta ja hurjuutta olemukseensa. Huomasimme edellisistä kuvauksista kävellessämme tukikohtaan päin, turkoosin moottoripyörän ja kuvauspaikkamme seuraaviin kuvauksiin oli siinä. Meikistä tuli intensiivinen, hurjat isot ripset, ja voimakas turkoosi kajaali alaluomiin. Yläluomiin ei ollut tarvetta laittaa luomiväriä, koska tekoripset olivat niin tiiviit, että niiden läpi ei näkynyt mitään. Hiukset saivat voimakkaan kreppikäsittelyn kasari tyyliin.

 

Lady

  

 

 

 

 

 

Kolmas mekkomme oli hyvin naisellinen ja sievä kukkakuosineen. Tähän kuvauspaikaksi valikoitui kaupunkiympäristö (Kaisaniemi). Olin jo edellispäivänä huomioinut tämän mekon kuvauspaikan sporassa istuessani, koska aurinko laskeutui kauniisti muurin taakse. Halusimme kuvista blogimaisia ja liikkuvia. Meikki rakentui huulipunan sekä mekon ympärille ja silmämeikistä teimme mustilla rajauksilla simppelin. Hiukset olivat vaiken miettiä tähän asukokonaisuuten, koska Minnillä on sivukalju, mutta ratkaisimme mielestäni ongelman melko taitavasti ja teimme sivuponnarin piilottaen sivukalju puolen.

 

Päivä oli aivan loistava vaikkakin pitkä, ja tässä alkaa pikku hiljaa itämään ajatus, josko tätä voisi alkaa tekemään oikeasti sivutyönä, eikä harrastuksena. Toki silloin tällöin käyn tekemässä valokuvauskeikkoja, mutta se on vain kuvien ottamista. Olisi kiva sisällyttää muukin osaaminen valokuvauksen yhteyteen. Ehkä, katsotaan?!?! On tässä jo selvitelty ja pohdittu mahdollisuuksia melko pitkälle. Ehkä tämä syksy näyttää. Kuka tietää?!?

 

Mekon suunnittelija : Minni Mieskolainen

MUAH: Janna Toivari & Minni Mieskolainen

Kuvaussuunnittelu: Janna Toivari

 

Kuvausvälineistö:

Nikon D3100

Nikon dx af-s nikkor 55-300mm

Nikon dx af-s nikkor 35mm f 1.8 g

Nikon SS-700 salama

60x60 softbox

Views: 907 | Added by: JannaHeli | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
Info
Lisää
Kuva galleria
Yhteystiedot
Puhelin: E-mail: janu_85@hotmail.com
Janna Toivari
Helsinki
Lappeenranta
Location in google Maps