Main » 2016 » March » 23 » Noin puolen vuoden kuulumiset.
12:20 PM
Noin puolen vuoden kuulumiset.

Noin puolen vuoden kuulumiset.

 

Oijoi, ei ole tullut piitkään aikaan kirjotettua mitään, jospa saisin tähän kiteytettyä karkeasti mitä sain loppuvuodesta 2015 aikaseksi. Kaikennäköstä. Instagrammista löytyy kaikista uusista ompeluksista ja visujutuista kuvia. :) https://www.instagram.com/jannaheli/ . Puolen vuoden aikana olen kerennyt vaihtamaan työpaikkaa pariin otteeseen sekä muuttamaan, niin ei ole paljoa aikaa jäänyt blogin kirjoittamiseen. Ja olen myös melko laiska kirjoittamaan blogia.

 

Kävin syksyllä ensimmäistä kertaa elämmässäni kuvaamassa bändiä tositoimissa. Kyseinen bändi oli ssSHEENSss.(http://sheensrock.com) Haminasta kotoisin oleva rockbändi, ja kyllä jytisi, vaikka jännityksessä kuvatessa ei niin kauheasti tullu kiinnitettyä musiikkiin huomiota. Keikka oli Loosessa, jei, ja tila oli pieni ja pimeä, aikamoinen haaste itselle onnistua kuvissa. Tässä niistä muutama onnistunut. 

 

Seuraavaksi pääsin kunnolla kuvaamaan ensimmäisen kerran "tositoimissa" koiria. Kahta portugalin podengoa Valoa ja Ettaa. Omistajan tarkoituksena oli saada mm. joulukorttimatskua sekä tauluja. Stailasimme koirien omistajan asunnon pieneen nurkkaan kuvauspisteemme ja aloimme kokeilemaan mitä saamme aikaan. 

 

Pääsin myös suunnittelemaan puolivuotiaan kummityttöni valokuvaussessiota. Äidin ajatus oli saada joulukorttikuvia. Stailasimme tässäkin asuntoon pienen kuvausnurkan ja kuvasimme pikkuneidin jaksamisen mukaan. 

 

Vuoden 2015 viimoset kuvaukset sain aikaseksi vanhan asuntoni häkkivarastossa, jossa oli rouhea tiiliseinä taustaksi. Sain peräti kaksi mallia mukaani toteuttamaan visioitani siellä. Harmi vain että eri päivinä. Ensimmäisenä päivänä kuvasimme Tommin ja kitaran kanssa. Tommin kanssa oli järjettömän helppo kuvata ja me oltiin tosi nopeita näissä.

 

Samassa miljöössä kuvasimme Marian kanssa seuraavana päivänä yhdessä stailaten Mariaa "kuvauskuntoon". Helppo homma siis. :) Edellisen päivän kuvauksissa huomasin taas, että valaistuksen kanssa saa säätää ja säätää. Varsinkin kun en omista omasta takaa mitään järjettömiä valaisujärjestelmiä yms. Valaisu järjestyi luovasti, ehkei niin toimivasti. Ensimmäisessä kuvasarjassamme oli aiheena, yllätys yllästys, joulu.

 

Jatkoimme hulluttelua erilaisilla variaatioilla ja stailauksilla.

Mielestäni valaistuksesta johtuen B&W kuvat onnistuivat paremmin kuin värilliset. Värilliset olivat ehkä liian synkkiä.

Sellainen oli miun loppuvuosi kiteytettynä karkeasti. Tästä pääsenkin kohta seuraavaan blogikirjoitukseen, joka on työn alla ja melko uus kuvausjuttu. Jei!

Views: 309 | Added by: JannaHeli | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
Info
Lisää
Kuva galleria
Yhteystiedot
Puhelin: E-mail: janu_85@hotmail.com
Janna Toivari
Helsinki
Lappeenranta
Location in google Maps