Main » 2015 » May » 11 » Designer-stylisti
4:24 PM
Designer-stylisti

Mikä designer-stylisti?!?

 

Tänä päivänä designer-stylistiki voi itsensä lukea Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa Kouvolassa. Muotoilun koulutusohjelma kestää neljä vuotta eli tutkinnon laajuus on 240 opintopistettä, joka sisältää 30 opintopistettä työharjoittelua. Tutkinto on suht tuore vielä, aloittanut vasta vuonna 2008.

 

Me opiskelimme mm. muodin, taiteen sekä sisustuksen historiaa, tyylejä ja ajan trendejä, suunnittelimme ja toteutimme erilaisia sisustus sekä vaatetusprojekteja. Opimme siis ompelemaan ja suunnittelemaan vaatemallistoja sekä hallitsemaan tilojen suunnittelua alusta loppuun. Muoti ja trendit olivat vahvasti mukana koko opiskeluajan, kuten myös klassisempikin ja pysyvämpi ajattelutapa. Opintoihin sisältyi myös yritystoimintaa, markkinointia, valokuvausta ja maskeerausta sekä kolmiulotteista ajattelutapaa.

 

Koulutusohjelmaa pystyi pienissä rajoissa myös muokkaamaan itselleen mielenkiintoisemmaksi mikäli oli enemmän kiinnostunut vaatetuksesta kuin sisustukseta. Koulutukseen sisältyi paljon erilaisia aineita joihin sai vai pintasivalluksen. On itsestä kiinni mikä loppu peleissä kiinnostaa ja mitä haluaa lähteä viemään etenpäin ja missä haluaa kehittyä. Ammattiopintomme rakentuivat monisäikeisistä, yrittäjähenkisistä ja käytännönläheisistä projekteista, joita meidän oli mahdollista päästä toteuttamaan.

 

Nyt valmiina designer-stylistina voin tarjota yrityksille ja yhteisöille räätälöityjä muotiin ja asuinympäristöön liittyviä suunnittelupalveluja tai toimia esim. myymälävisualistina, muoti- ja sisustusstailaajana, toimittajana, tapahtumien suunnittelijana, sisustus-stylistina, yrittäjänä ja vaikuttaa myynninedistämistehtävissä sekä puvustustehtävissä.

 

Tässä vielä linkki Kymenlaakson ammattikorkeakoulun sivuille tähän koulutusalaan: http://www.kyamk.fi/Hakijalle/AMK-tutkinto%2C%20päivätoteutus/Kulttuuriala/Muotoilu%20syksy/

 

 

 

Views: 417 | Added by: JannaHeli | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
Info
Lisää
Kuva galleria
Yhteystiedot
Puhelin: E-mail: janu_85@hotmail.com
Janna Toivari
Helsinki
Lappeenranta
Location in google Maps